FELIÇ ANY NOU

En un missatge breu, us vull desitjar un molt feliç any nou.

pau

Comença un any 9, amb el què desitjo moltes coses. Els tòpics d’amor, pau i salut no són desitjos per aquest any, són desitjos què sempre tenc presents i què els vull per l’eternitat.

Si, pareix hipocresia, perquè tot el positiu el vull per a tota la vida, però m’agrada rompre amb els tòpics.

Aquest any, el vull plè d’humiltat, perquè de cada cop són més les persones què no saben veure què amb l’humiltat sóm capaós d’aceptar, d’avançar i de ser PERSONES. De cada cop hi ha més gent altiva, més gent intolerant i més gent incapaç de veure en el veïnat una persona què té necessitats què pot ser nosaltres, ja tenguem cobertes.

Vull, a més, desitjar un any plè d’il·lusió, perquè amb il·lusió tot és possible, amb il·lusió som capaços de fer-mos propostes, de ser alegres, de mirar les coses positivament, d’intentar millorar i de creure què el millor és alcançable.

I vull desitjar, sobretot, un any plè de cultura. Perquè de cada cop la gent no és capaç d’aprendre, no vol aprendre i sense aprenentatje no hi ha progrés, no hi ha societat, no hi ha humanitat. La cultura és el què som, la cultura ens forma i ens fa progressar. La cultura és la llengua, la llengua és comunicació… La cultura és intel·ligència, i l’intel·ligència és ser humà/na, l’únic què ens diferencia de la resta d’éssers i què de cada cop estam posant més en dubte, però precisament perquè MANCA cultura… Cultura és arrels, i sense arrels un arbre no es pot nutrir…

FELIÇ ANY 9!!!
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: